1 | 
        Výrobce musí být členem VOC Znojmo, z.s. | 
          2 | 
        Povoleny jsou pouze odrůdy Sauvignon, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené a jejich cuvée. | 
          3 | 
        Hrozny musí pocházet z registrovaných vinic ze Znojemské vinařské podoblasti. | 
          4 | 
        Hrozny musí mít nejméně 19° NM. | 
          5 | 
        Výnos nesmí překročit 2,5 kg na keř. | 
          6 | 
        Školení vína nesmí probíhat metodou „barikování“. | 
          7 | 
        Vína nesmí být vyrobena metodou dlouhodobého zrání na kvasničných kalech. | 
          8 | 
        Jablečno-mléčná fermentace je povolena. | 
          9 | 
        Zbytkový cukr ve víně je povolen do 15 g/l. | 
          10 | 
        Obsah alkoholu ve víně je omezen na maximálně 13,9 % objemových. | 
          11 | 
        Vína musí výrazně vykazovat typické senzorické vlastnosti Znojemské vinařské podoblasti. |